Подключение светодиодных ламп на 12 вольтПодключение
Karakteristikat dhe lidhja e llambave LED 12 volt
01.1k.
Me zhvillimin e inxhinierisë elektrike, llamba tradicionale inkandeshente nuk është më opsioni i vetëm për ndriçimin e shtëpisë. Llambat LED 12V kanë fituar
Рассчитывает мощность светодиодных лампПодключение
Si të llogarisni fuqinë e kërkuar të llambave LED?
01k.
Llojet e zakonshme të llambave në tregun rus janë llambat halogjene, fluoreshente, standarde inkandeshente dhe burimet e dritës LED. Nga të gjitha kategoritë
Светодиодная панельРазновидности лент и светодиодов
Si të zgjidhni dhe instaloni panelin LED?
01.1k.
Paneli LED është një ndriçues i përbërë nga disa LED dhe mundësohet nga një rrjet 220 V. LED-et janë të mbuluara me një shpërndarës –
Подсветка кухни при помощи светодиодовМонтаж
Ndriçimi i kuzhinës me LED: opsionet dhe instalimi
01.1k.
Llambadarët po humbasin gradualisht pozicionet e tyre drejtuese dhe po zëvendësohen me llamba origjinale dhe elegante me LED. Ky opsion është veçanërisht
Светодиодная лампа для аквариумаМонтаж
Si të zgjidhni dritën e duhur LED të akuariumit?
01.1k.
Akuariumi është një habitat për peshqit, bimësinë, karkalecat, kërmijtë, etj. Shumica e banorëve nuk mund të ekzistojnë plotësisht pa ndriçim.
Светодиодная лампочка в рукеРазновидности лент и светодиодов
Karakteristikat e zgjedhjes dhe përdorimit të llambave LED
01k.
Çmimet për burimet e energjisë, përfshirë energjinë elektrike, janë mjaft të larta, kështu që konsumatorët janë të interesuar për llambat LED.
Прожектор аккумуляторный светодиодныйРазновидности лент и светодиодов
Karakteristikat e dritave LED të rikarikueshme dhe zgjedhja e tyre
0976
Drita LED e rikarikueshme është një pajisje ndriçimi e gjithanshme që është e dobishme në një sërë situatash. Pajisjet janë të përshtatshme për shtëpi
Причины мерцания светодиодной лампочкиПодключение
Pse llamba LED po pulson dhe si ta zgjidhni problemin?
0990
Dridhja dhe ndezja e llambave LED nuk është vetëm e pakëndshme për sytë, por edhe e dëmshme. Arsyet e fenomenit të padëshirueshëm qëndrojnë si në cilësinë
Линейные светильники для натяжных потолковМонтаж
Karakteristikat e projektimit dhe instalimit të ndriçuesve linearë për tavanet e shtrirjes
01k.
Ndriçimi i duhur ndikon jo vetëm në estetikën dhe bukurinë e brendshme, por gjithashtu ndikon në gjendjen e mikroklimës në dhomë. Opsioni më i mirë i ndriçimit
Ремонт светодиодных лампПодключение
Llojet e prishjeve dhe vetë-riparimi i llambave LED
01.1k.
Llambat LED janë superiore ndaj konkurrentëve në pothuajse të gjitha pozicionet. Por, pavarësisht nga jeta e deklaruar e shërbimit, disa pajisje digjen